Pri CooperVision pripisujemo velik pomen ponudbi inovativnih kontaktnih leč, da bodo vaše stranke lahko vsak dan bolje videle. Želimo podpreti vaš uspeh specialista za kontaktne leče tako, da vam in vašim zaposlenim omogočamo ustrezno usposabljanje, do katerega lahko dostopate kadar koli želite.

USPOSABLJANJE JE NA VOLJO KADAR KOLI, KJER KOLI IN ZA KOGAR KOLI

NAJNOVEJŠA ZNANJA IN NAJBOLJŠE PRAKSE

SPLETNI SEMINARJI V ŽIVO

Usposabljanje in viri, ki jih boste našli, so namenjeni razvoju komunikacijskih, kliničnih in tehničnih veščin. Če obvladate te veščine, boste resnično lahko spremenili storitve, ki jih ponujate svojim strankam. To vključuje teme, kot so izbira ustreznih kontaktnih leč za vaše stranke, nasveti za komunikacijo, predpisovanje kontaktnih leč, pa tudi izboljšanje uporabniške izkušnje pri poslovanju.

Do CooperVision learning academy™ lahko dostopate 24 ur na dan, 7 dni v tednu, tako lahko nadgrajujete svoje znanje, ko vam ustreza; je brezplačen in odprt za vse, ki delajo v optični industriji.

Redno bomo dodajali nove tečaje in vire z najnovejšimi znanji in najboljšimi praksami v industriji kontaktnih leč in klinični praksi.

Ustvarite svoj osebni račun za usposabljanje še danes.